18 september 2010

Mer Angkor

Här är en lite bearbetad bild från ett av templen vid Angkor i Kambodja. Det var lågsäsong när jag var där och inte så mycket folk som besökte templen mot vad det lär vara kring jul och nyår då det är den riktiga högsäsongen. Det hade ju som fördel att det var lättare att fota utan att det kom med hur många turister som helst på bilderna.

Jag skulle kunna tänka mig att åka dit igen, både för att titta med på Angkor och för att besöka andra delar av Kambodja. På resan i somras blev det ju bara en blixtvisit.

4 kommentarer:

 1. Hih, du byter design fortare än jag hinner blinka. Är headern fortfarande en karta eller gillade du bara formen? Fler Angkor-bilder uppskattas självklart.

  SvaraRadera
 2. Jag är så velig över hur headern och resten ska se ut. Det betyder nog att jag inte har hittat "det" än. Så vi får se hur/om det utvecklas.

  Några ovisade Angkorbilder till kanske jag kan skaka fram. ;)

  SvaraRadera
 3. Och du vet att du kommer att hitta det? ;) Håller med dig om att det är kul att testa olika varianter men jag ids inte göra det lika ofta.

  SvaraRadera
 4. Br att Du smyger in en eller annan ny bild från Angkor, gillar den här redgeringen.
  Kambodja är ett helt klart önskeresemål för mej, skall bli kul om jag träffar på en kollega som gick pension i slutet av sommaren, hon skulle åka dit då.


  annette

  SvaraRadera