17 september 2010

Veckans fönster - Politiskt

Jag tror att det är frågan om politik bland dessa fönster. Huset såg jag i Ho Chi Minh City i Vietnam och det var fullt av vietnamesiska flaggor och banderoller. Det såg väldigt politiskt ut i mina ögon, men jag kan ju ha fel.

Bilden hade en väldigt tråkig vit himmel så jag klämde dit Ho Chi Minh själv i högra hörnet. Lite konstigt blev det.

Fler politiska bilder finns på Susannes fotoblogg.

9 kommentarer:

 1. Ho Chi Minh..kungen av Tsin..jag tänker på Evert Taubes visa jag..jo men du visst är detta ett politiskt fönster..absolut..och exotiskt värre dessutom..

  SvaraRadera
 2. Oja, ett utländskt politiskt fönster var det här också. Jag kanske skulle haft dubbeltema idag. :)

  Och politiskt är det alldeles säkert med alla de banderollerna och fanorna. Snyggt att få in Ho Chi Min så fint bredvid huset. Och inte ett dugg konstigt utan mycket passande.

  SvaraRadera
 3. Intressant bild blev det, när du kopierade in Ho Chi Min som en ande, som vilar över huset med alla de färgglada banderollerna.

  SvaraRadera
 4. Kan röda flaggor vara annat än politiskt? ;) Jo, visserligen men första tanken är ändå politik, iaf för mig. Det blev en fin touch med Ho Chi Minh på himlen, ökar intrycket av "propaganda".

  SvaraRadera
 5. Så fint du fångat huset med sina fönster, banderoller och flaggor! Såklart att Ho Chi Min ska vara med - bilden är ju från Ho Chi Min stad! Snyggt jobbat!

  SvaraRadera
 6. Intressant bild, även om jag inte förstår vad som står. Politiskt är det nog.

  SvaraRadera
 7. Ho Chi Minhs ande svävar tydligen ännu över Vietnam.

  SvaraRadera
 8. Jag kan inte heller läsa vad som står. Men alla flaggor och banderoller tycker jag tydligt markerar att det handlar om politik på något sätt, kanske ett högkvarter. Var det något val på gång? Fast det har de kanske inte fått några ännu? Kommunismen regerar väl fortfarande? Ser väldigt intressant ut det där huset, exotiskt i sin byggstil. När du stoppat in Ho Chi Minh i hörnet blir det som ett vykort.

  SvaraRadera
 9. ja du, i det här landet är väl vardagen mer eller mindre politiskt laddad alltid så nog faller det allt under politiskt. Gillar också ditt inlägg av Ho Chi i bilden.

  SvaraRadera