16 oktober 2010

Mellanrapport

Har avverkat halva restiden nu med forst en massa krangel med forseningar och missade flyg och sedan fantastiska safaris (i osregn) och knolvalar i en mycket guppigt indisk ocean. Mer om detta senare.

6 kommentarer:

 1. Hm, kul att Du visar Dej lite här, men det är klart Din rapport låter lite så där tycker jag;)
  Hoppas den andra halvan av resan blir 100 % vad gäller både upplevelser och resandet!

  annette

  Ps. Pumita har visat sig så lite sedan Du for, så jag började misstänka att hon smugit ner i och gömt sig i Ditt bagage;)Men det hade hon inte, dök upp igår!

  SvaraRadera
 2. Redan?! Tiden går fort när man är lycklig. Ösregn kanske inte är det bästa vädret på safari men det är väl smällar man får ta. Lite trist förstås. Hoppas att du har haft en fin resa så här långt iaf.

  Och jaa, jag hade gärna följt med som handbagage men det är tyvärr bara vardagens plikter (får jag vara helt ärlig så spyr jag på dem snart) som har hindrat mig från att visa mig i bloggvärlden. Jag är i stort behova av miljöombyte men får bita ihop och se fram emot din reseberättelse och bilderna.

  SvaraRadera
 3. Du verkar ha haft det lite dramatiskt och vått. Men förstås upplevt massor med härliga ögonblick. Hoppas din andra del av resan blir bättre!
  Spännande att sen få se dina bilder!

  SvaraRadera
 4. Hej, tråkigt att det strulade med resan. Jag läser med intresse din blogg eftersom jag ska till samma området i slutet på måndagen. /Elvira

  SvaraRadera
 5. ... slutet på månaden.

  SvaraRadera
 6. å vad underbart det låter , trots lite dramatik...
  Oj, har det redan gått halvatiden, jösses vad fort det går...
  Ser fram emot bilder och din reseberättelse..
  Ha en fortsatt bra resa!

  SvaraRadera