01 oktober 2010

Rafael Correa

Idag passar det väl bra med några bilder på Rafael Correa, Ecuadors president som har det hett om öronen just nu. Vi sprang på honom i en liten stad i Ecuador på juldagen för några år sedan. Han var inte svårövertalad när det gällde att vara med på bild, trots att jag frågade honom på en mycket stapplande spanska.

Efter det var han liksom Raffe.

6 kommentarer:

 1. Tänk dig kvällstidningarnas löpsedlar: "HÄR TRÄFFAR Della ECUADORS PRESIDENT". ;)

  SvaraRadera
 2. Säger som Elisabeth, detta skulle jag vilja se i en tidning med rubriken "Della" har träffat "honom".
  Din bildbank verkar innehålla så otroligt mycket.
  Ja, jag kanske skall göra tvärtom och köra för fullt med datan på fritiden oxå, då kan jag åka till en ny plats och vila upp mej;)

  Ha en skön helg!

  annette

  SvaraRadera
 3. Wow, vilken kille!
  Du får nog maila honom och ge lite goda råd. Det tycks som om han skulle behöva det!

  SvaraRadera
 4. Jag tänkte faktiskt på dig när jag såg honom på tv skrika: "Döda mig!"... inte för att du har nåt med just det att göra men det är Della och Rafa liksom. ;D

  Om man ska vara lite allvarlig tycker jag att det är rent ut sagt för j***igt att de försöker störta en demokratiskt vald president. Lucio Gutierrez, den tidigare konservativa presidenten och ärkerivalen (som förmodligen ligger bakom kuppförsöket), har fått mycket sändningstid på CNN. Snyggt jobbat!

  SvaraRadera
 5. LG var alltså inte tidigare konservativ utan tidigare president. Hjärnan kokar över så här på lördagkvällen - jobbade idag också. :(

  SvaraRadera
 6. Ja, det var kul att springa på honom så där.

  Pumita: jag visste väl att du visste. :)

  SvaraRadera