02 oktober 2010

Veckans fönster - Italienskt

Den här veckan är det jubileum för Veckans fönster. Det är det hundrade temat som presenteras och det är Italienskt. Extra svårt kan man tycka men mycket logiskt eftersom Susanne, som håller i Veckans fönster, nyss kommit hem från Italien och säkert har en massa italienska bilder med på minneskorten.

Mitt italienska fönster är från Rom, där sonen och jag startade en tågluff för två somrar sedan. En tågluff som tog oss upp genom Italien, in i Schweiz, vidare till den franska Medelhavskusten och sedan upp till Paris. Trevlig resa det med.

9 kommentarer:

 1. Verkligen Italien!
  Färgerna, korset men framför allt alla vesporna!
  Älskade synen av alla dessa kontors herrar i kostym och tjejerna i kort-kort som åkte med väldans fart på gatorna i Florens!!

  SvaraRadera
 2. En vanlig syn på gatorna i Italien! Snyggt fotat!

  SvaraRadera
 3. Härlig bild på temat!!! Vesporna förstärker verkligen känslan av Italien. Minns liknande miljöer när vi var i Florence för två år sedan.

  SvaraRadera
 4. Förstod väl att Du skulle klara även det här temat på elegant och snyggt sätt;)
  Själv har jag inte varit i Italien sedan jag blev med digitalt, så det finns inga idag användbara bilder!

  Ha en skön lördagskväll!

  annette

  SvaraRadera
 5. Intressant kombo: kors och motorcyklar!

  SvaraRadera
 6. Så typiskt Italien! Jag gillar verkligen de ockrafärgade väggarna. Vilken varm bild de ger.

  SvaraRadera
 7. Vad snyggt och så italienskt! Vespor på dubbla rader, kors på väggen, gatstenen på marken, putsade husväggar i den där speciella färgen.

  Faktiskt blev det inte så många foton från Italien den här gången eftersom jag blev förkyld och lusten att fotografera försvann.

  SvaraRadera
 8. Undrar om de har gått på mässa allihopa, hihi. Det år så coolt med vespa. När jag har stått och väntat på bussen hem från jobbet har jag vid ett par tillfällen sett en tjej på en rosa vespa. Hon har en rosa hjälm också. Läckert, fast jag inte gillar rosa så värst.

  SvaraRadera
 9. Härlig bild, med alla vesporna. Perfekt!!!

  SvaraRadera