28 november 2010

Fototriss - Skräck

Det fanns inte bara hipposar utan även krokodiler i "vår" flod i St Lucia. Och en croc var inte precis någonting jag ville snubbla över. Därför iakttog jag försiktighet på promenaderna, dvs kompisen gick först och jag en bit bakom.


Fler skräckiga bilder finns på Helenas Fototriss.

13 kommentarer:

 1. Jag gillar att flodhäst heter seekoei på afrikaans. Ko eller häst, ja, det spelar väl ingen större roll. ;)

  SvaraRadera
 2. Ja där hade jag säkert upplevt skräck!

  SvaraRadera
 3. Usch då...där hade jag nog inte fått med mig maken. Vete sjutton om jag själv hade promenerat där heller. Du är tuff du :)

  SvaraRadera
 4. ojoj, jag skulle vara livrädd!


  AX

  SvaraRadera
 5. Tror nog sjutton att jag skulle vågat ta en försiktig promenad enbart för att få känna den nerviga, lite pirriga känslan av skräck.
  Troligtvis hade jag varit den som gått först oxå;)

  Ha en bra start på veckan!

  annette

  SvaraRadera
 6. Tack och lov så var "våra" krokodiler mätta nere i MAsai M. Migrationen hade pågått i månader så de hade fått sitt för ett halår framåt.
  Men det var ändå lite läskigt att veta att det fanns en kompis i floden precis under där vi bodde. Man fick lita på Masai vakterna som bevakde vår camp dygnet runt!
  Ormarna hade gjort mig mer rädda! Såg "bara" en maffig boa på Cresent Island, det räckte!

  SvaraRadera
 7. Vad är du för kompis egentligen? Låter andra gå före... ;) Fast jag hade nog hållit mig på avstånd jag med. Inte så kramvänliga de där.

  P.S. Visst är det tråkigt när en bra bok tar slut! En tom känsla på nåt sätt. Den måste man fylla med nåt. En annan bra bok kanske? Vad sägs om Simmaren av Zsuzsa Bánk? Den är kanske inte lika charmig men fascinerande. :)

  SvaraRadera
 8. Usch, usch den där hade jag inte velat möta.. så nära en krokodil, så bra fotat:)

  SvaraRadera
 9. Skräckinjagade bilder!
  Har hört att flodhästen är det djur som dödar flest turister i världen.

  SvaraRadera
 10. Som kommenterats här ovan, är det statistiskt sett värre att möta en ilsken flodhäst än att komma nära en krokodil. Jag vill inte komma nära någon av dom. :-)

  SvaraRadera
 11. Det var en bra triss. Vilken tur att man blir varnad med skylten iallafall, så att man vet! Jag tycker det är skrämmande för att de ibland ser ut som om de är förstelnade. Skenet bedrar på något skräckfullt vis!

  SvaraRadera