05 april 2011

Tid (132/365)

Jag brukar inte ha någon klocka på mig och har ingen gammal som fungerar. Men nu har jag skaffat en ny armbandsklocka - en barnklocka av enklaste slag som jag ska ha på 2Korearesan. Jag har den på som träning och den har fungerat i ett dygn nu, så den blir säkert bra.

Koreorna är förresten 7 timmar före oss nu när vi har sommartid, om jag inte har fattat helt fel, och Kina 6 timmar.

(Tema nr 299 Tid)

6 kommentarer:

 1. Du åker 7 timmar åt andra hållet jämfört med mig... fast jag fick en timme till i bonus (eller snarare straff) när jag väl kom hem.

  Förstår att du behöver träna på att ha klocka men det går säkert bra. Minns inte ens när jag senast hade en.

  SvaraRadera
 2. Lite kul detta med klockor, förr hade jag alltid klocka och tittade ofta på den, men sedan några år tillbaks i tiden får vi inte ha klocka på jobbet (smittrisk), och nu använder jag knappast aldrig klocka vilket är skönt!
  På en resa kan det vara bra att ha, så träna på Du!

  annette

  SvaraRadera
 3. Jag har sällan klocka på mig, men när jag reser vill jag ha. På vissa flygplatser tex är det faktiskt ont om klockor (väldigt dumt) och ombord på flyget har man ju ingen chans att veta vad klockan är om man inte har en egen...

  SvaraRadera
 4. Fint ljus i din bild! Och det där med armbandsklocka.... det var länge sedan! :-) På jobbet har jag ju en broschklocka och det är ju bara då jag behöver en med sekundvisare och allt.
  Men träna på du!!! Smart att inte köpa ngn dyr sak ifall du blir av med den. :-)

  SvaraRadera
 5. Vad sysslar Du med ? Håller Du på och packar;)

  annette

  SvaraRadera
 6. Å det var länge sedan jag stod i morgonkylan och väntade så där. Det är riktigt så jag känner kylan nypa mig i näsan när jag ser bilden.

  SvaraRadera