28 augusti 2012

Tisdagstema - Trappor


Man kan ju undra lite över hur stora människorna var förr i tiden egentligen när man med stor ansträngning tar sig uppför de höga trappstegen till ett tempel i Angkor Wat-området.
Det var många som ville upp just här och fick ta i lite extra för att se på solnedgången från templet. Just solnedgången var väl inget att skriva hem om precis, men stället!

Fler trappor finns på Tisdagstema.

11 kommentarer:

 1. Det såg ju lite lustigt ut!

  /Lillianna

  SvaraRadera
 2. Det må sørme være mennesker med meget lange ben som har lavet disse trapper? - Flot og morsomt billede!!

  SvaraRadera
 3. Jag har sagt det förr - Angkor Wat skulle jag såå gärna besöka. Ja, trots den höga, jobbiga trappan!

  SvaraRadera
 4. Ingen lätt trappa att ta sig upp i.

  SvaraRadera
 5. Och Du stod väl på huk för att fånga denna fina vy av klättrande människor;)
  Lite knepigt är det ju med tanke på att människor förr var mindre än vad vi är idag!?

  SvaraRadera
 6. Man kan ju fundera! Tror du inte det var för att förhindra onda andar att komma upp? De kanske var väldigt kortbenta. :-D

  SvaraRadera
 7. Jag har vääääldigt långa ben men det var inte utan vissa svårigheter man travade upp för trapporna :-) Fin tolkning! Fantastikskt land

  SvaraRadera
 8. jisses, jag är ganska lång, men absolut för kort för dessa trappor!
  red

  SvaraRadera
 9. Där hade jag gladeligen travat uppåt trots steghöjden. Bara att besöka en sådan historisk plats hade gett mig energi i massor.
  Fast jag minns den gången jag gick uppför pyramiderna i Chitzen Itza i tropiskt regn och tryckande värme. Det kan väl ha varit ungefär samma känsla som Angkor Wat.

  Och som vanligt en mycket fin bild där jag verkligen får en känsla för hur besvärligt det kan vara med sådana trappsteg.

  SvaraRadera
 10. men huaaa....undrar om det verkligen var lättare att gå ner....häftigt läcker och annorlunda bild till temat! Gillas!

  SvaraRadera
 11. Oj, vilken trappa du visar. Häftigt foto, man ser verkligen hur besvärligt folk har det i trappan. Vilka stora trappsteg! Ser verkligen knepigt ut att komma upp där. Var det enda vägen upp? Inte helt lätt komma ner sedan heller. Väldigt smala trappsteg, en brant trappa! Verkligen en utmaning för alla besökare.

  SvaraRadera