02 december 2012

Skyltsöndag


Jag vill ju inte vara sämre än Stare Ström som idag så passande presenterar en puma i Pumitas skyltsöndag. Tycker dock att min "puma" från Tortuguero på Costa Ricas östkust mer liknar en leopard. Det är inte alltid lätt att pricka rätt.

8 kommentarer:

 1. Den bilden har inte jag! Var var jag då när du "smygfotade" detta? Inte visste jag att pumor kan återvinna plast.

  SvaraRadera
 2. Sííí, kul att träffa på kusinen! Pumor är smarta, klart de kan återvinna. Blir nästan förnärmad för att Staren ifrågasätter. Vad vet dom, fåglarna? ;)

  SvaraRadera
 3. Tortuguero har jag inte varit i men känner igen konstellationen med skyltar och tak. Det fanns en liknande busshållplats i Puerto Viejo, i samma färger (och typsnitt). Lustigt!

  SvaraRadera
 4. Det var ju bra att Pumita fick en alldeles egen tunna ;)

  SvaraRadera
 5. Där kan väl ingen avstå från att lägga skräpet på rätt plats, eller är dessa tunnor kanske för fina för att kasta i;)

  SvaraRadera
 6. Jaa, sopsortering och återvinning - det hade vi t.o.m. i Nicaragua i slutet på 1980-talet. Snygga costarricanska sopsorteringstunnor. Annat än de gröna fyrkantiga sopkärl vi har här. Tror nästan jag ska göra en kupp och gå ut med målarfärg en natt. :)

  SvaraRadera
 7. Det var en konstnärligt utsmyckad sopsortering! Lockar säkert skolbarnen att återvinna mer skräp.
  Så där fint skulle man måla återvinningscontainrar här hos oss. :-)

  SvaraRadera
 8. Men du prickade ju rätt med en puma ändå! Kul återvinningsstation - och kul att återvinningen kommit också till Costa Rica, det hade den inte på den tiden när jag var där ...

  SvaraRadera