14 juli 2013

14 juli

Dagen till ära, det är ju ändå Frankrikes nationaldag, kommer här en kaskad av bilder från byn Rians i Provence. Jag har med andra ord suttit här och lekt.


7 kommentarer:

 1. Den atmosfären hoppas jag att jag får uppleva nån gång! Lycko dig säger jag bara... och hela två skyltar fick du med också i bildkavalkaden. :) Nu är det förstås inget personligt mot Staren men nog skulle jag hellre vilja ha en tarte av ngt slag än en pizza med nutella. Den skylten hade klart ett "nyhetsvärde" men i det läget känner jag mig väldigt konservativ. :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste genast lägga dit Skyltsöndag i etiketterna. :)
   Pizza med Nutella... Nej.

   Radera
 2. Vädret verkar inte vara så bra hos dig heller idag - därav leken tänkte jag.
  Härliga bilder som är så typiska för en fransk by i Provence. Även här känner jag doften av kaffe och av den utlovade kycklingen på två tallrikar:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Korrekt - vädret har varit sådär...

   Radera
 3. Förstår inte alls vad Pumita hade emot pizzan! Jag fick plocka fram ett glas vin för att fira dagen. Vilken trevlig lek du har ägnat dagen åt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detvajuntebarajaaag! Men ok, ska det vara på det viset så får jag väl ta på mig offerkappan men det kostar... det har du redan upptäckt, ser jag. Gott med lite vin! ;)

   Radera
 4. Meeeeeeen jag svimmar är det inte min lilla by som jag gästat och levt i. Underbara Rians med sitt vardagsliv. Jag bodde på Place Laurent under en oförglömlig period.

  Så lycklig jag blir av dina bilder.

  SvaraRadera