08 juli 2013

Först i Rians


Rundturen öskutt är avslutad. Resan fick namnet öskutt trots att det första av de fem stoppen var byn Rians i Provence. Inte mycket ö där inte, men vi får väl säga att det var avstampet för själva öskuttandet. Rians var en mycket fin liten by med riktigt fransk känsla och (nästan) helt utan turister. Här hälsade vi på och bodde hemma hos och blev bortskämda och hade det lyxigt bra.

7 kommentarer:

 1. Gillar tråddragningen mellan husen. Kvalitetssäkrat till EU-krav...?!

  SvaraRadera
 2. Minns att jag fick googla Rians när du nämnde ditt "öskutt" i ett tidigare inlägg. Verkar vara en typiskt mysig fransk by i Provence. Har faktiskt aldrig hört namnet, trots att jag har varit i både Aix-en Provence och i Marseille. Kul med nya resmål å ännu roligare att du blev bortskämd, det är du väl värd!

  SvaraRadera
 3. Applåderar "bodde hemma hos och blev bortskämda och hade det lyxigt bra" :) Väl unt!

  SvaraRadera
 4. Du, den byn vore nog inte fel att besöka, inte bara mysiga hus och gator, även en massa mysiga trådar i luften som ser sådär lite lagom "farliga" ut, "bodde hemma hos och blev bortskämda och hade det lyxigt bra", låter inte heller helt fel;-))
  Välkommen hem!

  SvaraRadera
 5. Du, det heter Hornaborgasjön, så jag hade skrivit fel och Du rätt vet jag nu:-))

  SvaraRadera
 6. Inte så mycket ö men kanske mera skutt! Jag skulle iaf skutta omkring om jag fick komma dit. Det bästa förmodligen att det är genuint och inte förstört av andra turister. Precis som man vill ha det. Ser fram emot fler bilder. :)

  SvaraRadera
 7. Nja, endast sett lite kantareller som jag både plockat och ätit upp, en hel del små kantareller jag såg innan Österlen har torkat, annars knappast sett någon annan typ av svamp!

  SvaraRadera