25 augusti 2013

Skyltsöndag


Sliten, men den fungerar och det hamnar ingen reklam i brevlådan. Vilket ju också innebär att jag aldrig har någon aning om var det är extrapris.

Kolla gärna hos Pumita, som har startat Skyltsöndag och brukar påpeka att det inte är någon fotoutmaning och inte har något tema och inte ska börja på någon speciell bokstav eller något annat sånt, utan är alldeles alldeles fritt. :)

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Nej, inte ens nya IKEA-katalogen.

   Radera
 2. Jag håller med du - ingen reklam - inte ens IKEA-katalog! Den finns väl på nätet om man vill bläddra. Sedan har jag lite svårare att leva upp till "ingen reklam" på bloggen. ;) Tänkte faktiskt ta bort halva skylten och bara visa flyttkartongerna där det står B-tema men bilden blev så konstig så jag visar hela. Ärligt talat är jag inte säker på att man tjänar så mycket på extrapriser för det du vinner på gungorna förlorar du på karusellerna. Ha det gott, Della! :)

  SvaraRadera
 3. Nej inte ens en liten IKEA-katalog får jag heller. Det är bara kommunens rekommendationer om häckklippning och annat som slinker igenom nålsögat. Möjligen har vi lite olika syn på både budskap och häckar men jag är den flexible:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lokaltidningen (mest reklam) och Församlingsbladet får jag också... de har visst inte samma definition på reklam som jag. ;)

   Radera
 4. Nej tack, ingen reklam! :)

  SvaraRadera
 5. DEN skylten skulle jag verkligen vilja ha. Ja, fast på engelska då men är osäker om det hjälper. Är så otoligt matt av allt skräp som hamnar i vår lilla låda. Det de inte lyckas trycka ner lägger de på trappan istället och... men ojdå. Det var inte alls meningen att kika in här för att ge utlopp för mina känslor. Blev visst så ändå men jag gillar skylten. Eller snarare budskapet ;-) Ska nog ta och tillverka en. Har ju haft det i tankarna länge. Ha en skön söndagkväll !

  SvaraRadera