23 augusti 2013

Veckans fönster - Valfritt

Vi får välja fritt vad gäller tema till Veckans fönster den här veckan. Jag väljer det här rosa fönstret i byn Pya i Togo som jag besökte i vintras.,


Fler fönster finns hos Susanne.

15 kommentarer:

 1. Gammalt och slitet men ack så vackert!

  SvaraRadera
 2. Underbart..det är för mig helt magiskt att tänka på att du rest över land o hav och samlat på detta så coola och rent av kärleksfulla fönstret. Jag är väldigt glad i just sådant.

  SvaraRadera
 3. Det fönstret gillar jag skarpt och det trots - eller på grund av - att det är rosa.
  Det är väldigt konstigt: här hemma hatar jag rosa, men utomlands eller i samband med thai kiosker gillar jag faktiskt färgen. Ingen aning varför.

  SvaraRadera
 4. Åh, ett fönster som jag gillar, direkt! Charmigt och gammalt, och äkta.

  SvaraRadera
 5. Det fönstret skulle jag också valt om jag hade tagit den bilden och hade den i min ägo ;-) Full av charm trots sitt förfall. Den rosa genomgående färgtonen gör ju det hela ännu charmigare !

  SvaraRadera
 6. Bedagat skönhet i all sin enkelhet, i ditt fina fönsterfot!

  SvaraRadera
 7. Oj! Det var fint o klart annorlunda! Bara namnet Pya Togo gör mig matt.

  Ha en god helg!

  SvaraRadera
 8. Jättefint och så där slitet som jag gillar. I och för sig, lätt för mig att säga som bor i Sverige. Men jag gillar ju sånt som är gammalt och nött :0)

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar bild! Slitet och nött, men ändock charmigt. Du lyckas verkligen fånga verkligheten i dina fantastiska bilder.

  SvaraRadera
 10. Fint i sin spruckenhet och trasighet.

  SvaraRadera
 11. Nämen, Della, du borde verkligen veta bättre! Det här här kränkande särbehandling. Nädå, inte så allvarligt, jag är van. ;) Men allvarligt, precis som BP, gillar jag färgen utomlands. Aningen schizofrent, jag vet, men så är det... det beror på sammanhanget. Bilden är charmigt sliten och estetiskt tilltalande med sin rosa ton. :)

  SvaraRadera
 12. Jag som älskar gammalt och nött faller direkt! ;)
  Ha en fortsatt fin helg!

  SvaraRadera