13 augusti 2013

Tisdagstema - Hälsosam


Det måste väl tyda på att det ska vara hälsosamt när spärrvakten i Kyotos tunnelbana har både munskydd och vita handskar.

Tisdagstema

8 kommentarer:

 1. Är det lika dålig luft där som i Kina? Ser att inga av besökarna har skydd. I Kina hade kanske en tiondel av befolkningen munskydd. Men man kände verkligen hur dålig luften var. Och det hjälper ju även att förhindra smittor, så det är ju väldigt bra egentligen.

  SvaraRadera
 2. Ja, det var en hälsosam spärrvakt. Kanske är han själv sjuk och av omtanke mot alla passagerare vill han kanske inte sprida smittan vidare ;-)
  Härlig bild hursomhelst med mycket rörelse.

  SvaraRadera
 3. Ja, man måste vara hälsosam på jobbet, så man inte blir sjuk av andra eller av den dåliga luften i det här fallet.

  SvaraRadera
 4. Godt en ikke må gå slik hele tiden for å holde seg sunn og frisk!
  men bra det går an å beskytte seg når det trenges! Godt bilde til tema! -Margit-

  SvaraRadera
 5. Han kanske tänker på passagerare och kollegor och vill inte göra dem sjuka. Annars är kanske luften allt annat än hälsosam.

  SvaraRadera
 6. Jag förstår ju tanken men jag tycker att de ser lite knäppa ut... speciellt när man ser dem här i Sthlm. Eller så är det bara jag som förtränger att det kan vara dålig luft här med.

  SvaraRadera
 7. Åtminstone är det hälsosamt för honom. Minns bilder från Tokyos tunnelbana där alla resenärer också bär munskydd. Bra idé förresten! Munskydden hjälper ju t o m även mot dålig andedräkt - alltså jag menar när man står bredvid en person som har detta problem;-)

  SvaraRadera
 8. Jaa, eller så är det tvärtom...ohälsosamt runt omkring???

  SvaraRadera