27 april 2014

Vi hade i alla fall inte tur med vädret


En av det viktigaste sakerna att redogöra för när man kommer hem efter en resa är hur vädret var. Den slutsatsen har jag dragit efter ett antal resor och ett antal sådana frågor. Så här klargör jag nu direkt - vädret var rätt kasst. På tio dagars rundresa som tog oss i vår albanska buss genom Albanien, Kosovo, Montenegro, Serbien, Bosnien-Hercegovina och Kroatien hade vi strålande sol en dag. En dag. Det var dag två i Albanien, när vi var ute på landet och åt lunch på en gård vid en sjö. Vilken mat! Och vilken sol! Resten av dagarna var det rätt uselt med mest regn och snö. Jo lite sol uppe i bergen i Montenegro hade vi också när vi nådde ovanför molnen. Men knappast den där sköna vårvärmen som ni verkar ha haft här hemma.

Nu var det ju inte direkt för vädret som jag reste.

7 kommentarer:

 1. Det v ar värst vilket väder ni letade reda på! ;)
  Tur att det inte bara var för vädret ni åkte!

  SvaraRadera
 2. Oj, vilket hemskt väder ni haft. Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Waow vilket väder! Men jag kan hålla med, alla resor gör man ju inte för vädrets skull. Det finns mycket annat att uppleva! :)

  SvaraRadera
 4. Nej, det var nog inte för vädret som du reste, men det hade ju underlättat om man säger så. Bra att ni åtminstone fick en solig lunch på en gård.
  Ärligt talat så tycker jag synd om dig, väldigt synd. Men ok då - bilden har ett visst dokumentärt värde iaf...;-)

  SvaraRadera
 5. Oj, inte så kul, hoppas att ni hade ordentligt med kläder med er så att ni slapp frysa, åtminstone!
  Ha det bra

  SvaraRadera
 6. Hjälp vad kallt det ser ut. Otur med vädret, ja, det är väl det minsta man kan säga.

  SvaraRadera
 7. Inte precis det väder man vill ha när man är på resa! Du verkar ju vara av den tåliga sorten och gläder dig åt att ni hade en soldag :) Det hedrar dig! För visst är vädret en viktig faktor när man reser.

  SvaraRadera